Vadcicusok tavaszi szezon kezdete

1
1037

TAVASZI RAJT

A tavaszi szezon rajtjaként rögtön rangadóval kezdték meg szereplésüket lányaink. Az arénában a Nemesnádudvar csapatát fogadták a hazaiak. A tavalyi szezonban elszenvedett 9 gólos idegenbeli vereséget akarták felejtetni a Vadcicusok.

A 17 órakor megrendezett mérkőzésen a hazaiak nagy bizonyítási vággyal kezdték a mérkőzést a jó erőket képviselő és a tabellát vezető vendégek ellen. Gál Orsi lányai próbáltak revansot venni ami az első félidőben nagy mezőnyharcot hozott. A félidőre 15-14-es vendég vezetéssel mentek pihenni a csapatok. A második félidőben kicsit megrázták magukat lányaink és ennek eredményeképp már kettővel is vezettek a hazaiak, ám sajnos a végjátékra dekoncentráltak lettek a csajok és kicsit talán el is fáradtak ami egy két egyéni hibában is megmutatkozott. Végül a vendégek a jobb hajrának köszönhetően két gólos győzelemmel (29-27) térhettek haza. Ám lányainkat dicséret illeti mert derekasan helyt álltak a listavezető ellen és nem sokon múlt a hazai siker. Kitettek magukért a lányok és jó mérkőzést láthatott a szép számmal megjelent publikum. A hétköznapi meccs ellenére sokan voltak kíváncsiak a lányokra amit ezúton is köszönünk szurkolóinknak!

Az edzői értékelés alapján mindenki dicséretet érdemel, hajtottak küzdöttek a lányok és felemelt fejjel vonulhattak be az öltözőbe a rangadó után. Külön kiemelném Abonyi Boglárkát a kapuban aki nagyszerű védéseivel és hetes hárításával vétette észre magát, támadásban pedig Farkas Fannit lehet említeni aki betöréseivel és jó lövéseivel próbálta megzavarni a vendégeket. Nagyszerű meccset játszottak az ifisták minden szurkoló nevében köszönjük, hogy részesei lehettünk.

A Vadcicusok következő ellenfele a Bajai KSE lesz március 2.-án szombaton 16 órakor hazai pályán mérkőznek meg a lányok. Minden szurkolót várunk az arénába majd a mérkőzésre és reméljük, hogy a lányok örömjátékkal jutalmaznak meg minket!

HAJRÁ LÁNYOK!

HAJRÁ KKC!

 

 

1 hozzászólás

Comments are closed.