Véget ért a szezon a KKC számára!

0
926
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Befejeződött a 2018/2019-es bajnoki szezon a Kiskunmajsai Kézilabda Club számára. Vegyes szerepléssel de pozitívan zártuk a bajnokságot. Vegyük számba melyik csapatunk hogy fejezte be a bajnokságot.

LU-11

Gál Orsi legfiatalabb játékosai stabil szezont tudhatnak maguk mögött. A lányok a szezonbeli 16 összecsapásukat 50%-os eredménnyel zárták 8 győzelem 8 vereség a mérleg. A lányok megmutathatták maguknak és a szurkolóknak is tudásuk legjavát és azt is, hogy van hova fejlődni és erre meg is van az idejük. Köszönjük az egész éves munkát nekik ! Balog Nóra, Csík Hanna, Jegyes-Molnár Milla, Juhász Viki, Kálovics Kinga, Komáromi Boglárka, Kovács Luca, Rekedt-Nagy Renáta és Tóth Darinka.

LU-13

Kurgyis Niki lányai ugyancsak felemás szezonon vannak túl ugyanis a jó szezonkezdet után tapasztalható minimális visszaesés ami köszönhető a meglehetősen ésszerűtlen sorsolási tematikának is. A 20 meccses szezont 10 győzelem és 10 vereség után 50%-al zárták a lányok. Jövőre ugyanekkora lelkesedéssel és reméljük még nagyobb önbizalommal várják majd játékosaink. Gratulálunk a csapat tagjainak: Balog Sára, Bárkányi Tamara, Farkas Leila, Gál-Csík Kata, Kertész-Farkas Karina, Kovács Boglárka, Krix Hanna, Kucsora Bianka, Kun-Szabó Regina, Novikov Izabella, Serbán Lili, Sólya Gréta, Szikora Mira, Szőke Szandra Gabriella, Váczi Veronika, Vetter Anna Patrícia.

FU-11

A legfiatalabb korcsoport a fiúknál is megízlelhette a kézilabda szépségeit és kipróbálhatták magukat egy igencsak kiegyensúlyozott ugyanakkor erős mezőnyben ahol a 18 összecsapásból 12 vereség lett és 6 mérkőzésen hagyták el győztesen a pályát a srácok. Komáromi Tibor tanítványainak van hova fejlődniük de az első szezonukban nem okoztak csalódást a szurkolóknak és becsülettel végigharcolták a bajnokságot. Gratuláció a srácoknak: Farkas Ferenc, Fekete Zsolt, Illés Máté, Lakatos Mendel, Lantos-Molnár Zalán, Majoros Marcell, Muzsik Kristóf, Nagy Noel Patrik, Pálinkó Gábor, Pálos László, Serbán György, Szabó Sebestyén, Sziráczki Gergő, Sziráczki Milán, Szőke Bendegúz Csaba.

FU-13

Holló Anett fiai szezonbeli 20 mérkőzésükön 13 győzelmet zsebeltek ami több mint szép de Anett 110%-ot vár el a fiúktól úgyhogy a “holt szezonban” sem pihenhetnek a srácok. Edzeni gyakorolni és küzdeni kell jövőre is. Elismerés a csapat tagjainak: Balog Viktor, Barna Csaba, Czakó Lénárd, Kakuk Marcell, Kucsora Szabolcs, Lakatos Teofil, Papdi Gergő, Sója Dominik, Szigeti-Pap Roland, Takács Sebestyén, Zsigmond Sándor.

FU-15

Kanyik Árpi játékosai a Badó László régió alsóházába jutottak be rájátszásban ahol a 3. helyen végeztek a tabellán 7 győzelemmel 2 döntetlennel és 3 vereséggel.

Bedő Zsombor a maga 76 góljával a csapat gólvadásza volt de a többieket is dicséret illet, névszerint: Bakos Martin, Bera Bálint, Csurár Ádám, Faragó Szabolcs Mátyás, Gyurka Adrián Dániel, Kollár Péter, Lakatos Lázár, Lány Bence Tamás, Mózer Dániel, Patyi Milán, Pigniczki Bence, Rozmis Gergely, Tóth Dominik Jenő

Férfi Ifjúsági

A Kistigrisek 10 győzelemmel 1 döntetlennel és 9 vereséggel 571 lőtt és 522 kapott góllal 21 ponttal az 5. helyen végeztek a tabellán ami azt jelenti, hogy a közép mezőny elején végeztek a fiúk. Kuklis Ádám a maga 171 góljával oroszlánrészt vállalt a csapat szerepléséből de mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat és komoly csapatmunka kellett a jó szerepléshez. Köszönjük az egész éves munkát a csapatnak!

Férfi felnőtt

A Tigrisek 9. helyen végeztek a tabellán ami némi csalódás a várakozásokhoz képest de fiaink jövőre még nagyobb elszántsággal csapnak bele az NBII küzdelmeibe és minden bizonnyal javítanak idei eredményükön. Molnár Zsolt fiai mindenesetre megérdemlik az elismerést és a biztatást az egész éves kemény munkáért.

Köszönet az edző kollégáknak a felkészítésért és a szakmai stábnak az egész éves munkáért!

Külön köszönet a lelkes szurkolóknak a támogatásért és az egész szezonon át tartó buzdításért!

Köszönjük a szponzorok egész éves támogatását!

És végül de nem utolsó sorban a Kiskun Légió egész éves szüntelen odaadását is köszönet illeti!

 

 

HAJRÁ KKC!

HAJRÁ KISKUNMAJSA!