Utánpótlás csapataink hétvégéje!

0
829

2 hazai fordulóval és vegyes eredményekkel zárta a Kiskunmajsai KC utánpótlása a hétvégét

 

Női vonalon az U11-es korosztály hazai pályán míg az U13-as korosztály Kecskeméten mutathatta meg mire volt képes az aktuális ellenfelek ellen.

LU-11

Gál Orsi tanítványai az első mérkőzésen a Tisza Volán SC Sándorfalva csapatával mérkőztek meg az “Arénában” és a reggel 9 órás kezdet ellenére a lányok nem aludtak bele a mérkőzésbe és így egy rendezett jól védekező hazai csapatot láthattunk a pályán. Az első félidőben a nagy mezőnyharc mellett az eredmény is szorosan alakult de sajnos a félidei 2 gólos vendég előnyt a mérkőzés végére sem sikerült lefaragnia a csajoknak és 12-10-es vereséget szenvedtek.

A második találkozón a Békéscsaba volt az ellenfél és a lányok az első meccsen mutatott remek védekezés mellé támadójátékban is fel tudtak javulni aminek köszönhetően meg is szerezték a győzelmet és kialakították a 10-7-es végeredményt. Jegyes-Molnár Milla támadójátékban jeleskedett míg a kapuban Rekedt-Nagy Renáta remekelt és fontos védéseket mutatott be, ugyanakkor a csapat többi tagját is dicséret illeti hiszen védekezésben remekelt a csapat és mindkét meccsen becsülettel küzdöttek a legkisebb lányok.

LU-13

Kurgyis Nikiék Kecskemétre látogattak a hétvégén ahol elsőként a Szeged gárdájával csaptak össze. Az ellenfél egy jó és erős csapat volt, ugyanakkor lányaink sajnos jobban tisztelték a Szeged nevet mint kellett volna és már a bemelegítésen nem voltak mentálisan a pályán amit az első félidei 12-0-ás Szeged vezetés is tükröz sajnos a mérkőzés végére sem lett jobb a helyzet és nagy gólarányú vereség lett a vége. (31-5) Ugyanakkor a két csapat közötti gólkülönbség ellenére állíthatom, hogy nincs ekkora differencia a csapatok között. Talán a lányok kicsit megijedtek a névtől de ez majd változni fog a kellő rutin megszerzése után.

A második találkozón a Hajós gárdája ellen összekapták magukat a majsai lányok és már a találkozó elején döntésre akarták vinni a pontok sorsát és a félidei 7 gólos előnyt (13-6) 19 gólosra hizlalták fel a lányok (27-9).  A lányok reméljük mihamarabb belátják, hogy mindegy ki az ellenfél mindenkit meg lehet szorongatni, hozzátéve, hogy a sorsolás sem kedvez a csajoknak mert hatalmas az “űr” az aktuális ellenfelek között mert vagy nagyarányú vereséggel vagy könnyed győzelemmel zárnak a lányok mindenesetre gratulálunk a lányoknak így tovább.

FU-11

A legfiatalabb tigrisek Mórahalmon jártak a hétvégén ahonnan vegyes érzelmekkel térhettek haza. Első találkozón a félegyházi csapatot 13-10-re múlták felül a srácok sajnos a következő találkozón egy erősebb ellenféllel szemben kellett bizonyítaniuk ahol becsülettel küzdöttek a fiaink de sajnos a Tisza Volán csapata most 3 góllal jobbnak bizonyult (17-14).

FU-13

Az U13-as korosztály Apátfalván játszott két mérkőzést az aktuális ellenfelek pedig a Makó és az Algyő csapatai voltak. A fiúk mérlege 50%-os lett, a Makót könnyed győzelemmel múlták felül ugyanakkor sajnos a második mérkőzésen nagy pofonba szaladtak bele a srácok.

Makói KC – Kiskunmajsai KC      14 – 26

Fiatal Kézilabdások SE – Kiskunmajsai KC 35 – 17

FU-15

Hazai közönség előtt mutathatták meg a majsai kézilabdás fiúk, hogy mire is képesek és ami azt illeti meg is mutatták a srácok. Két nehéz ellenfél ellen kellett jó eredményt elérniük. Az első mérkőzésen a Pick Szeged utánpótlás csapata ellen játszottak az U15-ös Tigrisek. A találkozó nem kezdődött jól a hazaiak számára kicsit megszeppenve kezdtek a fiúk de a félidei 2 gólos hátrányból pontos játékkal és szervezett védekezéssel 1 gólos előnyt hoztak össze Holló Anett fiai és győzelemmel vonulhattak le a pályáról.

Kiskunmajsai KC – Pick Szeged 19 -18

Második összecsapáson a Békéscsaba ellen megtartva a jó és precíz játékukat a fiúk magabiztosan szerezték meg a 2 pontot feljebb lépve így a tabellán.

Békéscsabai BDSK – Kiskunmajsai KC 18 -22

Ezzel a két fontos győzelemmel a második helyre ugrottak fel a fiúk 1 pontra megközelítve a listavezető Pick Szegedet.

HAJRÁ KISKUNMAJSA!

HAJRÁ KKC!