Sűrű hétvégéje volt a KKC-nak!

0
689

VEGYES EREDMÉNYEKET HOZOTT A HÉTVÉGE!

NŐI VONAL

LU-11: A legfiatalabb majsai lányok Bácsbokodon mérkőztek meg aktuális ellenfeleikkel. A lányok mindkét mérkőzésen bezsebelték az összes pontot. Az első mérkőzésen a Kelebia csapatát (14-2), a másodikon pedig a Csávoly csapatát (15-1) győzték le fölényesen a lányaink. Gratulálunk Gál Orsi játékosainak akik 100%-os hétvégét zártak.

Kelebia KNSK – Kiskunmajsai KC                         Kiskunmajsai KC – D-V SE Csávoly

2           –            14                                                  15           –             1

LU-13: Kurgyis Niki tanítványai hazai pályán igyekeztek bezsebelni a győzelmeket de sajnos a Kecskemét és a Szeged gárdája is jobbnak bizonyult ezen a napon. Lányaink legközelebb március 31.-én Kisteleken próbálnak majd javítani, reméljük sikerül majd nekik.

Kiskunmajsai KC – K. Szeged SE           Kecskeméti Sportiskola – Kiskunmajsai KC

         5                 –          21                                     30                  –           9

Női felnőtt: A Vadmacskák Kunszentmiklósra látogattak, hogy hazavigyék a 2 pontot. Komáromi Tibor lányai sajnálatos módon alulmaradtak a vendéglátókkal szemben és 22-21-es vereséget szenvedtek, így pontok nélkül voltak kénytelenek hazautazni. Varga Zsani 11 dobott gólja sem volt elég a győzelemhez. A Vadmacskák március 23.-án Nemesnádudvaron javíthatnak.

Miklós KC  – Kiskunmajsai KC

22         –           21

FÉRFI VONAL

FU-11: U 11-es fiú csapatunk Mórahalmon mérkőzött meg a Tisza Volán gárdáival. Az első mérkőzésen 17-11-es vereségbe szaladtak bele a fiúk de a második mérkőzésre összekapták magukat a legkisebb Tigrisek és 13-11-re felülmúlták ellenfelüket így egy győzelemmel és egy vereséggel térhettek haza.

TVSC Mórahalom – Kiskunmajsai KC         TVSC Pusztamérges – Kiskunmajsai KC

              17          –           11                                        11             –          13 

FU-13:  Holló Anett fiai Bácsbokodon mérkőztek meg a Hódmezővásárhely és a Kiskunfélegyháza csapatával. A majsai fiúk mindkét meccset magabiztos győzelemmel zárták így hazahozták a maximális pontot.

Kiskunmajsai KC – Hódmezővásárhelyi KE                Kiskunmajsai KC  –    PP KHTK

                27           –             14                                               33            –            14

FU-15: Gyulán vívtak csatákat a majsai fiúk és a végeredmény egy Békéscsaba elleni vereség és egy Szeged elleni bravúr döntetlen.

Pick Szeged – Kiskunmajsai KC                   Kiskunmajsai KC – Békéscsabai BDSK

19              –           19                                                15           –           25

Férfi ifjúsági: Ifi csapatunk hazai pályán fogadta a Köröstarcsa csapatát és már a félidőben 12-6-ra elhúztak a Kis-Tigrisek és a hatgólos előnyükből 5-öt meg is tartottak a találkozó végéig. Kanyik Árpi játékosai 27-22-es magabiztos győzelmet arattak, ezzel megszilárdítva 5. helyüket a tabellán. A következő fordulóban Makóra látogatnak a fiúk akik közvetlenül a mieink előtt tanyáznak a tabellán így egy esetleges idegenbeli győzelem nagyon sokat jelentene!

Kiskunmajsai KC – Köröstarcsai KSK

27               –                22

Férfi felnőtt: A Tigrisek az “Arénában” mérkőztek meg a vendégekkel akik a forduló előtt a második helyet foglalták el a tabellán. Bravúr győzelmet vártak a kilátogató szurkolók Molnár Zsolt tanítványaitól. Az első félidő 14-12-es vendég előnnyel zárult. A második félidőben ritmust váltottak a köröstarcsaiak és már 10 góllal is vezettek a második játékrész derekán, ebből a hátrányból kapaszkodtak fel Hegedűs Gáborék 2 gólra is, de a végjáték megint a vendégek irányába billentette a mérleg nyelvét így a vége 5 gólos vendég siker lett. A Tigrisek a Makó csapatához látogatnak és mondhatjuk, hogy a győzelem jogos elvárás a 4 pontos Makó gárdája ellen. A Tigrisek a nyolcadik helyen állnak úgyhogy ideje megindulni felfelé a tabellán.

Kiskunmajsai KC – Köröstarcsai KSK

29          –           34

HAJRÁ KKC!

HAJRÁ KISKUNMAJSA!