Nagyszerű hét áll a lányok mögött

0
1473

Kezdjük elsőkén a legifjabb vadcicusokkal.

  • Gyermekbajnokság LU11 Badó László régió

A legkisebbek október 7-én vasárnap Kelebián mérték össze tudásukat az ellenfelekkel, akik ezen a hétvégén a Csávoly és a Kalocsa gárdája volt. A 10 óra 30 perckor kezdődő első találkozón a Csávollyal találkoztak a lányok és nem csak találkoztak hanem gyorsan el is mentek az ellenfél mellett ugyanis a félidei 8-0 után a végeredmény 14-0-ás majsai siker lett. A második meccsen már egy sokkal komolyabb játékerőt képviselő Kalocsával találkoztak a mieink, ahol pedig mi szenvedtünk súlyos vereséget (2-15), így tehát vegyes érzelmekkel térhettek haza a lányok.

  • Gyermekbajnokság LU-13 Badó László régió

U-13-as csapatunk 6.-án hazai pályán hazai közönség előtt mutathatta meg mire is képes. Természetesen itthoni körülmények között a 4 pont megszerzése volt a lányok feladata, amit sikeresen véghez is vittek, jó és eredményes játékkal. A reggeli 9 órás meccsen a Nemesnádudvar csapatát lépték le majd a záró mérkőzésen a tompai lányokat sikerült legyőzni. Kurgyis Nikolett tanítványai 1 vereséggel és 3 győzelemmel állnak a szezonban ami szép teljesítmény és reméljük, hogy tovább haladnak ezen az úton.

Női ifjúsági III. osztály Közép-Dél

Ifjúsági csapatunk Bajára utazott a múlt héten, a csapatból Elek Lotti orrtörés miatt maradt távol, ezúton is gyors felépülést és mihamarabbi visszatérést kívánunk neki! A csütörtöki mérkőzés ellenére a csajok nem aludtak bele a meccsbe és a már az elején tudatták győzelmi szándékukat a hazaiakkal. A félidei 4-22-es állást a végére 10-43-ra módosítva 33! gólos különbségű győzelmet arattak a lányok. Az egész csapatot megilleti az elismerés és a gratuláció. Szép volt csajok így tovább. Mózer Dorina 11 és Farkas Fanni 8 gólja mellett Lajkó Liza és Nyári Anna is egyaránt 5-5 góllal járult hozzá a győzelemhez. Még-egyszer gratulálunk az egész csapatnak!

Baja-Kiskunmajsa

Bács-Kiskun megyei női

A vadmacskák hazai közönség előtt próbálták megőrizni 100%-os eredményüket ugyanis két forduló elteltével veretlenül állnak a bajnokságban.  A vasárnapi mérkőzésen a Miklós KC csapata próbálta ezt megakadályozni, ami a félidőben úgy tűnt, hogy sikerül is nekik mivel 3 góllal elhúzott ellenfelünk. A második félidőre viszont feleszméltek a lányok és kialakították a 22-21-es végeredményt megőrizve ezzel a makulátlan mérleget. A találkozó “gólzsákja” Varga Zsani volt a maga 8 góljával de a két szélsőnk is remekelt Kanyik Terbe Ági 5 még Tabajdi Berta 4 gólig jutott, a gólok mellett meg kell említenünk a kapuban remeklő Terbe Anitát aki remek védéseivel őrizte meg az egy gólos győzelmet érő eredményt. Szép teljesítménnyel menetelnek a vadmacskák a szezonban és bízzunk benne, hogy ez a lendület kitart a szezon végéig és a dobogó legtetejére állhatnak a megye legszebb kézis lányai!

Kiskunmajsai KC – Miklós KC

Gratulálunk minden korosztálynak szép volt lányok és így tovább!

HAJRÁ MAJSA!

HAJRÁ KKC!