Megvan a tavaszi szezon első sikere a Tigriseknek!

0
775
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KISTIGRISEK

A Kistigrisek is Makóra látogattak a győzelem reményében de nem várhattak könnyű mérkőzésre a srácok. Kanyik Árpi fiai azonban belealudtak kicsit a mérkőzésbe amit a félidei 13-6-os eredmény is mutat. Sajnos a második félidőben sem javult a helyzet és Kuklis Ádám 6 valamint Turcsány Szabolcs 3 gólja sem volt elegendő a győzelem megszerzéséhez. A végeredmény 26-14 a hazaiak javára, van mit helyrerakni a fiúknak ugyanis március 23.-án a Kunszentmárton ellen lépnek pályára a fiúk újfent idegenben és mindenki kötelező győzelmet vár a fiuktól és reméljük a Kistigrisek hozzák is azt a játékot amit tudnak és győzelemmel térnek majd haza.

MKSZ Back Office

TIGRISEK

Molnár Zsolt tanítványai az utolsó előtti Makóhoz látogattak de az utóbbi idők eredményei nem engedhették meg a fiúknak azt, hogy elbízzák magukat. A mérkőzést eszerint is kezdték meg fiaink és a félidőre két gólos majsai előnnyel mentek pihenni a felek ami bizakodásra adott okot. A második félidőben sem enyhült a vendég fölény és a 30-24-es majsai siker hűen tükrözi a játék képét. A mérkőzésen minden Tigris kitette a szívét a pályára, az összecsapás ” tüzérei ” a 7 gólig jutó Vadkerti Tóth Attila és végre jó játékkal előrukkoló Csányi Levente volt aki 6 góljával vétette észre magát. A Tigrisek március 23.-án 18 órai kezdettel Kunszentmártonon folytatják a szezont.

MKSZ Back Office

NŐI IFJÚSÁGI

Mindezek előtt 14.-én csütörtökön a Vadcicusok Jánoshalmán vendégeskedtek és a lányok hozták a megszokott remek játékukat és mind a két pontot elhozták. 36-24-re nyertek Gál Orsi lányai akik remek szezonbeli szereplésükkel a második helyen vertek tanyát a tabellán. A találkozó  ” mesterlövészei ” Kertész-Farkas Inez (11) és Farkas Fanni (12) akik ketten 23 gólt termeltek össze, ezzel is segítve csapatukat a győzelemhez, rajtuk kívül természetesen a csapat többi tagját is dicséret illeti hiszen együtt jutottak el idáig a lányok és reméljük a tavaszi szezon így halad továbbra is és minél fényesebb éremmel végezhetnek majd a lányok!

MKSZ Back Office