KÖZELEDIK A SZEZONHAJRÁ!

0
714

Vége felé ballag a tavaszi szezon

Női ifi

A mai napon hazai pályán fogadták a csajok a Kiskunhalas gárdáját és ahhoz, hogy Gál Orsiék megszerezzék az ezüstérmet ezen a mérkőzésen is kellett nekik a 2 pont. Ennek megfelelően be is kezdtek a lányok és már az elején a kezükbe vették az irányítást és a félidőre 4 gólos előnnyel mentek pihenni a hazaiak. A második félidőben sem engedtek ki a Vadcicusok és 23-21-es győzelmet arattak lányaink amivel bebiztosították a második helyüket a tabellán. A mérkőzés gólzsákja a 12 gólig jutó Kertész-Farkas Inez aki a hazai csapat góljainak több mint a felét szerezte, viszont dicséret illet minden lányt mert megsüvegelendő az idei szezonban nyújtott teljesítményük.

 

Női felnőtt

2019.04.04.-én csütörtökön Bácsbokodon szálltak harcba a Vadmacskák és a mérkőzés eleji nehézségek után felébredtek Komáromi Tibor lányai és ugyan még a félidőre 1 gólos hátránnyal mentek pihenni a lányok, a második félidőben 1 fokozattal feljebb kapcsoltak és megfontoltabb támadásokkal és kevesebb technikai hibával játszva megfordították a mérkőzést és kialakították a 22-24-es végeredményt hazahozva Kiskunmajsára mind a 2 pontot amivel fél lábbal már a final 4-ban érezhetik magukat a lányok. A találkozón Sipos Eliza 4, Tabajdi Berta 6, Kertész-Farkas Inez 8 gólig jutott. A Vadmacskák másnap este egy közös bowlingozással ünnepelték meg a győzelmet. Kiskunhalason tartva a Bowling Centerben egy kis csapatépítést. Megérdemelték a lányok a lazítást hiszen április 13-án szombaton kemény mérkőzés vár rájuk hazai környezetben a Kalocsa csapata ellen. Sok sikert csajok!

Férfi ifi és felnőtt

Férfi csapataink április 6-án Újkígyósra látogattak ahol először is ifjúsági csapatunk mérkőzött meg a hazaiakkal több kevesebb sikerrel ugyanis szoros küzdelemben ugyan de 36-35-re kikaptak a Kistigrisek akik ezzel a vereséggel az 5. helyen tanyáznak a tabellán.

Felnőtt csapatunk a kötelező győzelemért ment ami mint tudjuk nem mindig egyszerű. Molnár Zsolt fiai ezzel mit sem törődve már a félidőben 4 gólos előnyre tettek szert és ezt a mérkőzés végére 8 gólra hízlalták kialakítva a 38-26-os végeredményt. A srácok a 9. helyen állnak a tabellán ami nem acélos de ezen a hétvégén sajnos ott is maradnak a Tigrisek mert szabad hétvégéje lesz  a csapatnak.

Hajrá KKC!

HAJRÁ MAJSA!