Hétvégi férfi eredmények

0
850

Gyermekbajnokság FU-11

A fiúk október 6-án Kelebiára látogattak ahol előbb a Kiskőrös csapatával majd a Kalocsa gárdájával mérkőztek meg. Komáromi Tibor tanítványai sajnos mindkét meccsen vereséget szenvedtek de dolgozni kell tovább és majd az eredmények is jönni fognak. Fiatal még a csapat és biztosan tudnak fejlődni a srácok.

Gyermekbajnokság FU-13

Az u-13-asok a hétvége folyamán Lajosmizsén mérkőztek meg a Kecskemét és a Kiskőrös csapatával.

Az első meccset a Kecskemét ellen elvesztették fiaink és ennek a Kiskőrös itta meg a levét ugyanis a második mérkőzésre már megrázták magukat a srácok és megsemmisítő vereséget mértek a Kőrös csapatára. Így a fiúk egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a hétvége programját.

Gyermekbajnokság FU-15

Tiszaföldváron találkoztak a fiaink a hazai csapattal majd pedig a Pick Szeged korosztályos csapatával. Sajnálatosan mindkét meccset elveszítették a fiúk de elismerés illeti őket hiszen kemény ellenfelek ellen tisztesen helyt álltak, kiemelve Bedő Zsombort aki a két mérkőzésen 13 gólig jutott így a hétvégén ő volt csapata legjobbja.

Eddig nem alakul fényesen a bajnokság a srácainknak de reméljük, hogy a szezon hátralévő részére beindul a majsai henger és jönnek majd a sikerek is.

Férfi ifjúsági III. osztály

Ifjúsági csapatunk Köröstarcsán vendégeskedett. Srácaink kemény küzdelemben ugyan de alul maradtak a hazaiakkal szemben.

A félidei 12-10-es eredményt a végére 27-23-ra növelte a hazai csapat így sajnos ifistáink pont nélkül hagyták el a csarnokot. A csapat legjobbja a 10 gólig jutó Kuklis Ádám volt de a többieknek is jár az elismerés hiszen megnehezítettük a hazaiak dolgát.

Kanyik Árpád tanítványai ezzel az eredménnyel a hatodik helyen tanyáznak.

FU IFI

Férfi felnőtt

Felnőtt csapatunk is Köröstarcsán vendégeskedett. Molnár Zsolt fiai nem titkoltan a 2 pontért utaztak Békés megyébe.

A félidőben 12-10-re a hazaiak álltak jobban de sajnos a mérkőzés végére 31-25-re módosítva az eredmény otthon tartották a hazaiak a két pontot.

A tigriseknél a két szélső játéka mondható elfogadhatónak ahol is Hegedűs Kristóf 6 míg Tan Ádi 4 gólig jutott. Ettől a szezon további részében biztosan több kell a srácoktól mert ez nem lesz elég a szezon előtt kitűzött célok eléréséhez. A hétvégén a Makó csapata látogat hozzánk az arénába, ami mérföldkő lesz a csapatnál, csak a győzelem az elfogadható ezért is minél többen látogassatok ki majd a hétvégén és biztassátok a csapatot mert el kell nekik most minden egyes támogatás.

Köröstarcsa-Kiskunmajsai KC

HAJRÁ MAJSA!