Hétközi fordulót játszottak a Vadcicusok!

0
904

Kiskőrösre látogattak ifista lányaink!

Kedden 16:15-ös kezdéssel mérkőztek meg Gál Orsi tanítványai a hazai csapattal. A lányok jó formában vannak tehát az idegenbeli pontszerzés volt a cél.

A vadcicusok nagyon rosszul kezdték a mérkőzést, figyelmetlenségekkel és egyéni hibákkal. Sajnos az egész első félidő azzal telt, hogy a mieink futottak az eredmény után és a mérkőzésen volt olyan szakasz is amikor már 5-el vezettek a hazaiak és egyre kevesebb remény maradt a pontszerzésre. A félidőre 14-12-es állásnál mentek pihenni a lányok. A félidei fejmosást követően Farkas Fanniék összekapták magukat,mindenki odatette magát és olyan játékot nyújtottak amilyenre valójában képesek. Farkas Fanni az egész mérkőzésen kimagaslott mind védekezésben mind támadásban amit 12 dobott gólja is jól mutat. Kertész-Farkas Inez is felébredt a második félidőre és 10 gólig meg sem állt ebből 9-et a második félidőben szerzett a csapatnak. Összességében minden lányt dícséret illet amiért nem adták fel és harcoltak a végsőkig, és mint szokták mondani a kemény munka mindig kifizetődik ennek köszönhetően a végjátékot hozták a Vadcicusok és egy nagyon szoros és izgalmas találkozón hoztak haza a 2 pontot.

Kiskőrösi NKSZSE – Kiskunmajsai KC 

  30             –           31

MKSZ Back Office

Gratulálunk lányok csak így tovább a szezon hátralévő részében is és biztosan fényes lesz a jutalom! A következő mérkőzést Jánoshalmán játsszák a lányok március 14-én csütörtökön 17 órai kezdettel. A mieink a tabella második helyéről várhatják a találkozót. 12 meccs 10 győzelem 2 vereség a majsai lányok mérlege és a 122-es gólkülönbségük is eléggé imponáló. Reméljük, hogy haza hozzák a lányok a 2 pontot az utolsó előtti helyen tanyázó hazaiaktól.

HAJRÁ VADCICUSOK!

HAJRÁ KKC!