4/3 A KKC hétvégi mérlege

0
844

A KISKUNMAJSAI KÉZILABDA CLUB HÉTVÉGÉJE

VADCICUSOK

A Kiskunmajsai női ifjúsági mérkőzés nyitotta meg a sort a hétvégi összecsapásokon. A Vadcicusok az utolsó helyen álló Baja csapatát fogadták így minden kilátogató szurkoló örömjátékot várt a csajoktól amit Gál Orsi lányai teljesítettek is. Már az első félidőben erődemonstrációt tartottak ifistáink és 27-3-as! állásnál mehettek pihenni. A második félidőt is úgy folytatták a hazaiak ahogyan az elsőt abbahagyták. A lányok 57 szerzett találata már egy kosármeccs pontszámának is beillik, tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy büszkék lehetünk rájuk.

lány ifi

VADMACSKÁK

Komáromi Tibor tanítványai a Tiszakécske csapatát fogadták vendégül. A lányok nem kegyelmeztek ellenfelüknek és már az első félidőben 28-14-re vezettek. A kevés cserével érkező vendégek a második félidőben sem tudtak felnőni a feladathoz  így a lányok könnyed 42-25-ös győzelemmel zsebelték be a 2 pontot. A mérkőzés gólvadásza a 11 gólig jutó Tabajdi Berta volt. Minden lány játékosunknak kijut az elismerés.

női felnőtt

/ Fotók: Szekeres Kamilla /

KIS TIGRISEK

Ifjúsági csapatunk Kondorosra látogatott múlt vasárnap és utazásuk nem volt hiábavaló mert Kanyik Árpád fiai félidei 7 gólos előnyükből 5-öt megtartottak elhozva ezzel a 2 pontot, gratulálunk srácok!

férfi ifi

TIGRISEK

Molnár Zsolt távollétében felnőtt csapatunkat is Kanyik Árpád vezette a Kondorosi mérkőzésen. A srácok javítani mentek a tavaszi szezonbeli mérlegükön Kondorosra és nem titkoltan el akarták hozni a 2 pontot a hazaiaktól, ami sajnos nem sikerült. A hazaiak kemény játéka nem ízlett a Tigriseknek akik 3 gólos hátrányban mentek a félidőre. A második félidőben próbáltak a srácok felzárkózni, sajnos kevés sikerrel így a Kondoros otthon tartotta a 2 pontot, kialakítva ezzel a 39-35-ös végeredményt. A sok kapott gól nem a védekezést dicséri mivel a 35 lőtt góllal önmagában nincs probléma. Egy hét alatt rendet kell rakni a fejekben mert a következő fordulóban hazai pályán fogadják a 2. helyezett Köröstarcsa csapatát ami nem tűnik sétagaloppnak de a srácok bárkit képesek meglepni hazai pályán.

férfi felnőtt

HAJRÁ MAJSA!

HAJRÁ KKC!